Картка Black Platinum від ПУМБ - серед переможців FinAwards 2024

10.04.2024

Цьогоріч жюрі премії FinAwards 2024 високо оцінило роботу ПУМБ на фінансовому ринку України та відзначило банк одразу у 6 номінаціях.

Картка Black Platinum від ПУМБ отримала бронзу  FinAwards 2024 у номінації "Найкраща преміальна картка". В категорії за першість боролись банківські програми для заможних клієнтів з рівнем доходу вище середнього та які передбачають видачу преміальних карток, індивідуальне обслуговування та наявність привілеїв Life Style підтримки. За словами Євгенії Півень, керівника відділу управління продажем заможним та VIP клієнтам, нагорода FinAwards – відзнака високого рівня сервісу та послуг, які пропонує ПУМБ для VIP-клієнтів: «За картку Black Platinum від ПУМБ  проголосувало не тільки експертне журі, але й клієнти. Це означає, що клієнти задоволені нашим сервісом та продуктами. Серед переваг картки: вартість обслуговування -  0 грн за умови транзакцій на суму 10 000 грн/міс. або 500 грн на місяць, кешбеки до 20%, страхові поліси, сервіс накопичення Манібокс, пріоритетне обслуговування в касах банка, окрема лінія кол-центру та інше».

Також, серед нагород ПУМБ цього року - бронза в номінації  «Картка №1 в гаманці» за дебетову картку всеКАРТА та золото в категорії «Найкраща кредитна картка» за кредитну картку всеМОЖУ Online.

Окрім цього, ПУМБ переміг у кількох персональних номінаціях. Сергій Черненко, голова правління ПУМБ отримав відзнаку як банкір року. Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ став найкращим керівником роздрібного бізнесу 2023 року. Ксенія Сікорська посіла друге місце у номінації «Найкращий керівник маркетингу».

Премію FinAwards заснували сайти Minfin.com.ua і Finance.ua. Мета конкурсу полягає у відзначенні найкращих фінансових рішень та компаній з високою якістю обслуговування в фінансовому секторі.  Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 тривав три місяці. Учасників оцінювало спеціальне журі, до якого входять експерти, представники Minfin.com.ua і Finance.ua, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу. Загалом, за даними конкурсу, голосування на сайті продемонструвало рекордні показники, свої голоси за банківські продукти віддали понад 35,5 тисяч українців.