Актуальна інформація щодо користування індивідуальними сейфами в період воєнного стану

07.04.2022

Графік роботи сейфових сховищ

Графік роботи відділень Банку постійно змінюється відповідно до ситуації в країні. У зв’язку з цим Банк двічі на день оновлює інформацію щодо роботи відділень на сайті. Щоб потрапити до сейфового сховища, при собі необхідно мати паспорт і ключ від індивідуального сейфу.

Порядок продовження договорів оренди на новий термін

Якщо до закінчення робочого часу останнього дня терміну користування індивідуальним сейфом, Ви не повідомили про припинення користування індивідуальним сейфом і забезпечили наявність відповідної суми на картковому рахунку для списання комісії, Банк продовжить дію договору оренди на тих самих умовах. Якщо суми на картковому рахунку для списання комісії буде не достатньо на дату закінчення договору, то його продовження не відбудеться та дію договору оренди буде припинено.

Нарахування штрафів та пені

Банк, після дати припинення дії договору оренди, скасував нарахування комісій у подвійному розмірі, штрафів та пені за несвоєчасне продовження договорів оренди. Термін відміни комісій, штрафів та пені – до 31.05.2022 р. (з можливістю продовження).

Закриття договорів оренди

У зв’язку з численними зверненнями інформуємо, що договір оренди можна закрити у відділенні, де він був відкритий. При особистому зверненні договір закрити може власник (орендар) сейфу або довірена особа при наявності нотаріальної довіреності. Для закриття договору оренди необхідно звільнити індивідуальний сейф і повернути ключ.