Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) серед переможців FinAwards 2021 

28.05.2021

21 травня на церемонії нагородження премії FinAwards 2021 були названі кращі фінансові установи країни.

За результатами конкурсу, Сергія Черненко, голову правління банку ПУМБ обрано Банкіром року. «Мені дуже приємно отримати таку оцінку, адже це мікс експертних і клієнтських думок. Від початку пандемії фокусом нашої роботи стала підтримка співробітників і клієнтів. Разом нам вдалося не просто пройти через нелегкий 2020 рік, а й досягти значних результатів. Наші клієнти відновили свою активність, і ми сильно наростили продажі. Також, спільно з Фондом Ріната Ахметова ми підтримали медиків у боротьбі з COVID-19. Були одними з рекордсменів, які зібрали кошти і передали їх у лікарні. Це дало великий заряд енергії і додаткової мотивації нашим співробітникам. Вони побачили, що ми допомагаємо суспільству проходити складний, кризовий етап. Наш головний фокус сьогодні, куди ми направляємо наші зусилля і розробки, – це діджитал-продукти. Ми намагаємося з традиційного банку перетворитися на продуктову компанію», – прокоментував Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Також, ПУМБ отримав бронзу у категорії «Найкращий Private Banking (VIP)». Загалом, у номінації Private Banking (VIP) за першість боролись 19 банківських програм для заможних клієнтів з рівнем доходу вище середнього, які передбачають видачу преміальних карток, індивідуальне обслуговування та наявність привілеїв Life Style підтримки. За словами Євгенії Півень, керівника напрямку VIP&Affluent бізнесу ПУМБ: «Нагорода FinAwards – це відзнака рівня сервісу та послуг, які пропонує ПУМБ для VIP-клієнтів. За нас голосувало не тільки експертне журі, але й клієнти. І це означає, що клієнти дійсно задоволені сервісом та продуктами ПУМБ».

Крім того, під час Церемонії нагородження FinAwards 2021, ПУМБ було відзначено у таких номінаціях: золото у категорії «Найкраща дебетова картка» («всеКАРТА»), бронза за категорію «Найкраща кредитна картка» («всеМОЖУ») та бронза у номінації «Найкращий банк для клієнтів МСБ».

Переможців FinAwards 2021 обирали за допомогою голосування на сайті премії, незалежної експертизи і голосування журі конкурсу. Участь у конкурсі брали 29 банків, 31 мікрофінансова компанія та 15 страхових компаній. Премію FinAwards заснували сайти Minfin.com.ua і Finance.ua. Організатором конкурсу виступає BankOnline.

FinAwards 2021 FinAwards 2021 FinAwards 2021