Створюй «Коло своїх» у Persona

29.01.2021

Зроби крок до преміального обслуговування, відчуй ексклюзивний сервіс та отримай ще більше привілеїв разом з Persona від ПУМБ. А головне, створюй коло найближчих друзів та отримуй iPhone 12 Pro Max.

Починаючи з 01.02.2021р. ПУМБ запускає акцію «Коло своїх». Отримати або розширити спектр послуг преміального обслуговування стає ще простіше.

Залучай друзів до Persona та отримуй пакет преміальних послуг без плати за річне обслуговування.

Для участі в акції необхідно:

  • отримати Viber-повідомлення від банку із запрошенням взяти  участь в акції
  • відправити рекомендацію своєму другу на оформлення преміального пакету послуг від ПУМБ
  • друг має перейти за посиланням, вказати свій мобільний номер телефону та після попередньо узгодженої зустрічі  оформити договір на обслуговування пакету послуг «Black Platinum» або пакет послуг «Premiere» у відділенні банку.

Клієнти-власники пакету послуг «Black Platinum» у період проведення акції мають залучити чотирьох друзів, за що отримають пакет послуг «Premiere» без плати за річне обслуговування. Пакет «Premiere» для тих, хто звик отримувати більше 24/7: пріоритетне обслуговування у відділеннях та необмежена кількість відвідувань VIP-залів аеропортів по всьому світу.

Клієнти з пакетом послуг «Premiere» за залучення чотирьох друзів, отримають металокерамічну картку лімітованої серії в якій поєднано міцність, безконтактні технології та унікальний дизайн.

Взяти участь в акції можуть також клієнти без преміального пакету послуг. Для цього у період проведення акції потрібно залучити трьох друзів. Після виконання умов акції їм буде надано пакет послуг «Black Platinum» без плати за річне обслуговування. Це ваш перший крок до переваг персонального обслуговування: до сервісів в аеропортах та програми винагород по преміальним карткам.

Серед усіх учасників акції буде розіграно iPhone 12 Pro Max і чим більше друзів залучиш на преміальне обслуговування від ПУМБ, тим більше ти маєш шанс отримати головний приз.

Акція проводиться Організатором на території України, підконтрольній українській владі.

Акція діяла до 31.12.2021.
 
Наразі підбиті підсумки та обраний переможець, яким став Анісімов Микола Ігорович.
 
Переможець отримав головний приз – iPhone 12 Pro Max за максимальне залучення клієнтів на Преміальні пакети послуг.
 
Вітаємо переможця!